آشنایی با جک های گازی
یکی از پارامترهای مهم هنگام سفارش گذاری جک های گازی بدون شک شیوه بسته بندی آنهاست. این مورد بایستی قبل از نهایی سازی سفارش ، بر اساس شرایط انبارش و نگهداری و البته برنامه ریزی تولید مشتری ، با تامین کنندگان مطرح و اقدامات لازم صورت گیرد.به طور کلی معمولا جک های گازی در سه شیوه بسته بندی های صادراتی خواهند داشت.
قرار گرفتن هر جک در یک کاور( شفاف ) و تعداد ۵۰۰ تایی در یک پالت چوبی
مزیت این روش استفاده حداکثری از ظرفیت کانتینر برای بارگیری است.برای تولید کنندگان با تیراژ مصرف بالا و به منظور بهینه سازی هزینه ها و زمان تولید ، این روش توصیه می گردد.البته نباید فراموش کرد که با توجه به وزن سنگین پالت ها، وجود لیفتراک جهت جابجایی درصورت وجود فاصله انبارها و محل مصرف در خط تولید الزامی است.
قرار گرفتن جک ها در کاور و چیدمان ۱۰ یا ۲۰ تایی در کارتن
این روش که اخیراً بیشترین مدل مورد استفاده تولیدکنندگان بوده است ، امکان جابجایی جک ها را براحتی فرآهم می آورد.جک های گازی ارگو نیز جهت انطباق با نیاز بازار با این شیوه توزیع و ارسال می گردند.استفاده از نایلون های واسط جهت جلوگیری از آسیب دیدگی بدنه جک ها در کنار هم و همچنین کارتن های مقاوم حداقل ۵ لا برای جلوگیری از پارگی کارتن ها و بهم ریختگی بهنگام انبارش نکته مهم دیگری ست که باید مد نظر قرار گیرد.کارتن ها پس از بسته بندی در محل کارخانه مبدا و با توجه به مدت زمان تحویل طولانی تا محل مشتری (حداقل ۳ تا ۴ ماه ) و با توجه به بارگیری در کانتینر و تخلیه مجدد در بنادر و … بایستی حتما تسمه کشی شوند.
قرار گرفتن هر جک در یک کارتن بسته بندی جداگانه و تعداد کلی در کارتن
این روش که صرفا برای برخی خرده فروشی های خاص پیشنهاد می شود ، بالاترین هزینه بسته بندی را به همراه دارد.ضمنا در بسیاری از مواقع با توجه به ماهیت کالا که یک کالای قابل عرضه به مصرف کننده نهایی نیست ، استفاده از این روش به هیچ عنوان توصیه نمی شود . چرا که نه تنها هزینه ها را بالاتر می برد بلکه باعث ایجاد پرتی فضای بارگیری می شود و ضایعات کارتنی خط تولید را بالا برده و بدون شک تاثیری هم در کیفیت عملکرد جک ها نخواهد داشت.