بهترین کشورها برای تجارت کدامند؟

 

یکی از راه‌های افزایش تولید ناخالص داخلی (GDP)، تجارت به صورت صادرات و واردات کالاها با کشورهای مختلف دنیاست که منافع مادی و اعتباری فراوانی را برای افراد و شرکت‌ها در پی دارد. در این مقاله می‌خواهیم به معرفی بهترین کشورها یرای تجارت خارجی بپردازیم.

چین

کشور چین در منطقه شرق آسیا قرار گرفته‌ است و بعد از روسیه، دومین کشور پهناور قاره آسیا به شمار می‌رود. کشور پهناور چین با جمعیتی بیش از ۱.۳۵ میلیارد نفر، پرجمعیت‌ ترین کشور جهان است و یکی از بهترین کشورها برای تجارت محسوب می شود، همچنین از نظر مساحت، چهارمین کشور بزرگ جهان محسوب می‌شود و اینکه نام رسمی کشور «جمهوری خلق چین» است که پایتختش پکن است.

به دلیل وسعیت بسیار زیاد کشور چین آب و هوای آن بسیار متنوع است و با توجه به این تنوع آب و هوایی در چین، بهتر است قبل از سفر به این کشور از شرایط جوی اطلاع یافته و شرایط آب و هوایی منطقه‌ای که قصد سفر به آن جا را دارید، از قبل بررسی کرده تا دچار مشکل نشوید.  براساس تنوع شرایط آب و هوایی در چین، آب و هوای این کشور به سه قسمت شمالی، مرکزی و جنوبی تقسیم می‌شود؛ معمولا شهرهای توریستی چین دارای آب و هوا گرم هستند. بنابراین بهتر است تا در فصل زمستان به شهرهای پکن و شانگهای مسافرت نمود.

مقاله مرتبط: آموزش کار با سامانه EPL گمرک

زبان مردم چین، چینی ماندارین است و به لهجه‌های مختلف تقسیم می‌شود. واحد پول این کشور یوآن (Yuan) بوده که معادل ۰٫۱۳ یورو است.

بهترین کشورها برای تجارت2

 

روابط تجاری با کشور چین

از دیرباز دو کشور ایران و چین به واسطه تاسیس جاده ابریشم دارای روابط تجاری گسترده‌ای بوده است و تاکنون نیز این روابط به صورت گسترده‌ای ادامه یافته است. در سال‌های اخیر کشور چین به یکی از تامین‌کنندگان شرکت‌های بزرگ تامین شده و با ظرفیت‌های تولیدی و منابع انسانی خد توانسته سهم بسیار زیادی از بازار جهانی را از آن خود کند. طبق تحقیقات اتاق بازرگانی، ۹۶ درصد از صادرات چین به سایر کشورها شامل اقلام غیرکشاورزی بوده و در میان آن‌ها ماشین‌آلات پردازش داده خودرکار و ابزارهای انتقال داده الکترونیکی بیش‌ترین سهم ارزشی را دارند.

بهترین کشورها برای تجارت4

در زمینه‌ی واردات از سایر کشورها به چین نیز ۸۶ درصد از محصولات غیرکشاورزی بوده و عمدتاً شامل مدارهای مجتمع الکترونیکی، نفت خام، سنگ آهن و کنسانتره آهن است. کشور ما نیز یکی از مهم‌ترین صادرکنندگان نفت خام و مشتقات آن محسوب می‌شود. از سوی دیگر نیز چینی‌های علاقه وافری به مواد غذایی به خصوص زعفران، خاویار، خرما، فرش و صنایع دستی کشور ما دارند.

نام کالا نام کالا نام کالا نام کالا
خاویار صنایع دستی رادیاتور نفت خام
زعفران صنایع نساجی کود بنزین
خرما الکترود الکترود قیر
انگور فرش خازن پلی‌اتیلن
تنقلات زودپز محصولات نانو پلی‌پروپیلن
محصولات کشاورزی وسایل آشپزی پلاستیک متانول
گوشت‌کوب سرویس غذا خوری اوره ژئوسنتتیک

بهترین کشورها برای تجارت3

چه کالاهایی را وارد کنیم؟

بسیاری از تجار، کالاهای مختلفی را از چین وارد می‌کنند. برخی از این کالا شامل چای سبز، مرکبات، موز، بادام زمینی، شن و ماسه، گوشی تلفن همراه، الکل، کیبورد، موس، انواع اسیدها، انواع ویتامین‌ها، کود، شیشه، فیلم‌های پزشکی، گرافیت، لوله و شلنگ، لوازم خانگی، کائوچو، لاستیک، حصیر، دستکش، کاغذ، مقوا، دستمال کاغذی، لوازم تحریر، پشم انواع پوشاک و لباس، آهن‌آلات و فلزات، موتورهای محرک، انواع پمپ‌ها و تلمبه‌ها، باتری‌ها و منابع تغذیه، لوازم آرایشی بهداشتی، لوازم الکترونیکی و کامپیوتری هستند.

شرکت بازرگانی وین ورد با سابقه ای درخشان در زمینه خدمات بازرگانی خارجی و منبع یابی آماده همکاری با شماست.

 

بهترین کشورها برای تجارت6

 

تایوان یکی از بهترین کشورها برای تجارت

تایوان، با نام رسمی جمهوری چین یا چین تایپه، چین ملی و فُرمُز نیز شناخته می‌شود؛ کشوری در شرق آسیا است که از جزایر تایوان، پنگهو، کینمن، ماتسو و تعدادی جزیره‌ی کوچک دیگر تشکیل شده است که همگی در سواحل شرقی چین واقع شده‌اند. پایتخت این کشور شهر تایپه است و آب و هوای آن حاره‌ای (استوایی) و نیمه حاره‌ای با میانگین بارش سالانه ۲۶۰ سانتی متر است و به جز ارتفاعات آن در سایر نواحی برف نمی‌بارد. از طرفی فصل بارندگی‌های موسمی این کشور بین ماه‌های خرداد تا شهریور است.

مقاله مرتبط: راهنمای خرید و فروش پروانه صادراتی

زبان رسمی مردم تایوان، همانند سرزمین اصلی چین، چینی ماندارین (Mandarin) است که معمولا با نام گویو (Guoyu) یا زبان ملی خوانده می‌شود و واحد پول این کشور دلار تایوان (TWD) بوده که معادل  ۰٫۰۲۸۰ یورو است.

بهترین کشورها برای تجارت1

روابط تجاری با کشور تایوان

روابط دو کشور ایران و تایوان بیش‌تر شامل روابط تجاری و گردشگری است، اگرچه دو کشور از ۱۹۴۲ تا ۱۹۷۱ روابط رسمی دیپلماتیک داشتند. در ۱۹۷۱ روابط سیاسی دو کشور پایان یافت و سفارت‌های دو کشور در یکدیگر بسته شد. با این وجود روابط تجاری دو کشور هم‌چنان به صور موفقیت‌آمیزی ادامه دارد. این کشور یکی از ۷ مشتری اصلی نفت خام ایران است.

مقاله مرتبط: جدیدترین روش واردات از چین با سرمایه کم در سال ۲۰۲۰

بهترین کشورها برای تجارت5

چه کالاهایی را وارد کنیم؟

بسیاری از تجار، کالاهای مختلفی را از تایوان وارد می‌کنند. برخی از این کالا شامل سنگ، اسیدها، اکسیدها، رنگ، خون انسان و حیوان، لوازم پزشکی، ابزارآلات، پلیمر، آهن‌آلات و فلزات، لوازم مرتبط به وسایل نقلیه، لوازم رایانه‌ای، ماشین‌آلات صنعتی، لوازم الکتریکی و الکترونیکی و پوشاک هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست